CD en DVD dupliceren

Cd-en-dvd-dupliceren

Het wordt zowel dupliceren als branden genoemd, maar uiteindelijk maakt dat voor het eindresultaat geen enkel verschil. De techniek is bij beide benamingen namelijk precies hetzelfde. We zijn zelf al vele jaren gespecialiseerd in cd en dvd duplicatie. Het gaat dan om oplages van minder dan 500 stuks. Bij grotere projecten kiezen we niet voor cd of dvd dupliceren maar zetten we de techniek van cd persen in.

Snelle verwerking

We zorgen bij het cd dupliceren altijd voor een zeer snelle levering waardoor het mogelijk is dat wij uw cd’s al binnen 24 uur bij u afleveren. Zonder in te hoeven boeten op de kwaliteit! Ook voor een dvd duplicatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u data dupliceren zoals een presentatie of video of gaat het om de duplicatie van een audio cd? Bij ons is het allemaal mogelijk. We beschikken over een jarenlange ervaring en dragen altijd zorg voor een professionele begeleiding bij het vervaardigen van uw eindproduct.

Voor oplages van minder dan 500 stuks

Heeft u zelf wel eens geprobeerd om een aantal cd’s te dupliceren? De meeste computers en laptops zijn niet gemaakt voor het snel verwerken van dit soort aantallen cd’s en dvd’s en daarnaast is het ook nogal een tijdrovend karwei. Ook de kwaliteit van een zelf gedupliceerde cd of dvd is vaak niet optimaal. Besteed het werk van uw dvd of cd dupliceren daarom uit aan de professionals van DVD Persen. We gaan op een vakkundige wijze aan de slag om zeer snel het gevraagde aantal exemplaren voor u te vervaardigen. Tot een oplage van 500 stuks is het voor u stukken voordeliger om te kiezen voor cd of dvd duplicatie.

Ook benieuwd wat voor u de beste mogelijkheden zijn bij het dupliceren van een cd of dvd? Neem contact met ons op voor een passende offerte of kom een keer langs voor een oriënterend gesprek.