Een cd persen? Wij doen het professioneel en vakkundig!

cd persen

Voor een cd persen in een oplage van meer dan 500 stuks kunt u prima bij ons terecht. Wij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van cd’s persen. We hebben een eigen cd perserij waarin we cd producties maken voor elk gangbaar cd formaat dat u wenst. En of er nu audio, video of data op uw cd moet komen te staan? Het vormt voor ons geen enkel probleem want wij persen uw cd in elke gewenste oplage.

De beste apparatuur voor cd persen

We maken gebruik van een eigen cd perserij die voorzien is van de allernieuwste apparatuur en productietechnieken. Het zorgt ervoor dat onze (en uiteindelijk ook uw) producten van hoge kwaliteit zijn. Met een eigen cd perserij zijn we ook uiterst flexibel en kunnen we zeer efficiënt produceren. Ideaal, want hierdoor blijven de productiekosten voor u uiterst laag. Bij kleinere oplages (onder de 500 stuks) kunt u ook gewoon bij ons terecht. We kiezen er dan voor om uw cd te dupliceren.

Zo gaat cd persen in zijn werk

Benieuwd hoe een cd bij ons geperst wordt? Met behulp van perstechniek kunnen we heel eenvoudig uw cd persen. We persen de data die nodig zijn direct op de betreffende cd. Een cd is gemaakt van plastic en bevat een aluminium reflectielaag. De laser van de cd-speler kaatst deze laag terug. We verwarmen in onze cd perserij pvc-korrels en spuiten die in een mal. Vervolgens persen we de data op de cd en brengen we de reflectielaag op de cd aan. Een extra laklaag beschermt de reflectieve laag.

Wilt u ook een cd persen in een grotere oplage en zoekt u naar een bedrijf waar dat niet alleen vakkundig maar ook snel en goedkoop gerealiseerd kan worden? Schakel ons dan in en u verzekert uzelf van uitstekende kwaliteit tegen lage kosten. Neem direct contact op voor een passende offerte.