CD dupliceren: kleine oplage persen tot 500 stuks

Wilt u een cd laten dupliceren of branden? Bij een kleine oplage is persen minder geschikt dan branden. Qua prijs is het daarom slimmer om bij een oplage van minder dan 500 stuks uw cd te laten dupliceren of branden. Wij kunnen u tijdens dit gehele traject perfect van dienst zijn. Is de oplage van uw cd wel groter dan 500 stuks? Dan kunt u uw cd beter laten persen. Wel moet u dan de rechthebbende van de cd zijn. Overigens zit er geen verschil in de werkwijze bij een cd dupliceren of een cd branden; het proces is hetzelfde alleen de benaming is anders.

cd-dupliceren

CD dupliceren inclusief dvd hoes

We kunnen natuurlijk heel veel meer dan alleen uw cd dupliceren. We zorgen ook voor bijpassend drukwerk bij uw cd en maken uw cd inclusief cd hoes. Ook beschikken we over allerlei handige oplossingen om uw cd te verpakken. We beschikken over een jarenlange ervaring en zorgen er altijd voor dat uw project professioneel begeleid wordt. Een cd dupliceren wij graag voor u en uiteraard keer op keer tegen de laagste prijzen.

Uw cd voorzien van het juiste drukwerk

U kunt op het gebied van drukwerk alle kanten op als u bij ons uw cd laat branden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het maken van een label voor op de cd of het drukwerk voor de achterzijde van uw cd verpakking. Het is ook mogelijk om een cd met een bijbehorende inlay zoals een booklet te laten maken. Of u nu een eigen ontwerp heeft of een ontwerp door ons wilt laten verzorgen: samen bespreken we uw eisen, wensen en mogelijkheden zodat we uiteindelijk  met de best passende cd verpakking komen.

Wilt u ook een cd laten dupliceren (met of zonder cd verpakking en drukwerk)? Neem contact op zodat we samen de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.