CD hoes: kies uit ons ruime assortiment

Als u veel tijd en aandacht besteedt aan het maken van een cd, dan wilt u dat het uiteindelijke product ook aan de buitenkant er goed en verzorgd uitziet. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten cd hoezen. Wist u trouwens dat een cd verpakking helemaal niet duur hoeft te zijn? Kies bij ons voor een cd hoes die het beste bij uw cd en binnen uw budget past. Zo ziet uw product er niet alleen professioneler uit, het is bovendien uitermate goed beschermd zodat de kans op beschadigingen drastisch verkleind wordt.

cdhoes

Diverse soorten CD verpakking

We beschikken over verschillende soorten cd hoezen. U bent vast wel bekend met de standaard cd box of jewelcase. Kies daarbij voor een zwarte of juist een transparante tray. Andere soorten cd verpakking zijn bijvoorbeeld de standaard kartonnen wallets (ofwel sleeves), digipacks en casebound booklets. Die laatste categorie staat beter bekend onder de naam hardcover cd boeken. Heeft u meer specifieke of uitgebreidere wensen op het gebied van een geschikte cd verpakking? U kunt met al uw wensen bij ons terecht. Wij bespreken graag samen met u alle mogelijkheden voor uw cd productie. Neem contact op als u meer informatie wilt.

Drukwerk voor uw cd verpakking

Ook het juiste en bijpassende drukwerk mag niet ontbreken bij uw cd verpakking of cd hoes. We doen veel meer dan alleen het maken van een label voor op de cd of de inlay voor in de cd verpakking. Wij zorgen voor het complete drukwerk dat bij uw cd hoes hoort. Enkelzijdig of dubbelzijdig, zwart-wit of full colour: wij draaien er onze hand niet voor om. Zo krijgt u altijd een cd productie die helemaal naar uw zin is.

Zoekt u ook een mooie cd hoes voor uw cd productie? Neem dan contact met ons op zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden.