CD maken: snel en professioneel

Laat u een CD maken en gaat het om een oplage van meer dan 500 stuks? Kies dan voor CD persen via onze eigen perserij zodat u ervan verzekerd bent dat alles goed en vakkundig gedaan wordt. We zijn echte specialisten op het gebied van multimedia en timmeren al jaren aan de weg. We kunnen zelf de complete persing van elke cd tot in de puntjes verzorgen, zodat u daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

cd-maken

CD persen met moderne productietechnieken

We hebben een eigen hypermoderne CD perserij waarbij we gebruikmaken van de allerlaatste technieken. Al vanaf een oplage van 500 stuks kunt u al uw CD’s laten maken. Overigens nemen we ook gewoon opdrachten van minder stuks aan. U kunt dan uw dvd beter niet laten persen, maar juist door ons laten dupliceren. Qua kosten is dat namelijk stukken voordeliger.

Meerdere formaten voor uw DVD kopie

Zolang als dat de cd bestaat, zijn wij al bezig in onze eigen perserij met het maken van dvd’s. We begonnen met de standaard DVD-5 (van 4,7 Gb) en later kwam daar ook nog de Double Layer DVD-9 (van 8,5 Gb) bij. De meeste klanten kiezen bij het dvd persen nog steeds voor de standaard DVD-5, maar we zien meer en meer dat de DVD-9 ook wordt ingezet.

Elke cd kopie verpakt zoals u wilt

Het maken van een cd kopie is één ding, u wilt waarschijnlijk ook graag dat uw cd’s voorzien worden van een mooie verpakking. Wij hebben daarvoor heel veel verschillende mogelijkheden want ons assortiment met cd verpakkingen en cd hoezen is zeer ruim. Maak een gefundeerde keuze uit: papieren dvd hoesjes, kartonnen dvd hoesjes, plastic dvd hoesjes, MultiBox JewelBox/JewelCase, Slimline JewelBox en nog veel meer.

Wilt u ook uw cd laten persen en bent u op zoek naar professionals die dat voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.