Dvd branden voor oplages tot 500 stuks

Bij oplages van maximaal 500 stuks doet u er prijstechnisch verstandig aan om te kiezen voor dvd  branden in plaats van persen. Een andere benaming voor het branden van een dvd is ook wel een dvd dupliceren, maar de werkwijze is daarbij uiteraard precies hetzelfde. Wij zijn u tijdens het gehele traject van het branden van uw dvd’s perfect van dienst. Verder zijn wij ook heel goed in staat om voor u een cd te branden. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos.

dvd-branden

Geschikt drukwerk voor uw dvd

Een dvd is niet compleet zonder drukwerk. U kunt daarmee alle kanten op als u bij ons een dvd laat branden. Zo kunnen we een label voor op de dvd maken of het drukwerk voor de achterzijde van uw dvd verpakking verzorgen. Ook een bijbehorende inlay zoals een booklet is voor veel mensen gewenst bij hun dvd productie. We kunnen daarvoor uw eigen ontwerp gebruiken, maar als u daar niet over beschikt verzorgen wij desgewenst een origineel ontwerp voor u. Samen bespreken we al uw en onze mogelijkheden zodat we uiteindelijk met de meest geschikte oplossing komen.

Een dvd hoes maakt het plaatje compleet

We kunnen natuurlijk nog veel meer met betrekking tot het branden van uw dvd. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie dvd hoes? Ook kunnen we uw dvd op allerlei mogelijke manieren verpakken. En dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we er altijd voor dat uw project professioneel begeleid wordt.

Snelle levering: maak gebruik van onze 24 uurs service

Heeft u uw gebrande dvd’s snel nodig? Wij beschikken over een 24 uurs service zodat u binnen 24 uur uw dvd’s in huis hebt. Indien gewenst komen wij de dvd’s bij u bezorgen, maar u kunt ze ook zelf bij ons ophalen. Bent u ook van plan om uw dvd te laten branden (met of zonder dvd verpakking en drukwerk)? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.