Professioneel uw dvd persen

dvd-persen

Bij het dvd persen vindt u het natuurlijk belangrijk dat dit goed en vakkundig gedaan wordt. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en zijn een specialist op het gebied van multimedia. We maken gebruik van een eigen dvd perserij waar we de complete persing van elke dvd op en top verzorgen. Kies voor professionals en begeleiding van a tot z zodat u altijd het gewenste eindproduct in handen krijgt.

Meerdere formaten bij dvd persen

In de tijd dat de dvd opkwam, waren we in onze eigen dvd perserij al gelijk bezig met het persen van dvd’s. Eerst werkten we alleen met de standaard DVD-5 (van 4,7 Gb). Later kwam daar ook nog de Double Layer DVD-9 (van 8,5 Gb) bij. Veel klanten kiezen bij het dvd persen voor de standaard DVD-5, maar de DVD-9 wordt ook meer en meer gebruikt.

Moderne productietechnieken bij dvd persen

Onze eigen dvd & CD perserij is hypermodern en we maken gebruik van de allerlaatste technieken bij het dvd persen. Het is al mogelijk om een dvd te laten persen vanaf een oplage van 500 stuks. Natuurlijk is het niet zo dat we geen opdrachten van minder stuks aannemen. Alleen doet u er dan wel verstandig aan om uw dvd niet te laten persen, maar door ons te laten dupliceren. Dat scheelt u namelijk behoorlijk in de kosten.

Uw dvd’s mooi verpakt op de manier die u wenst

Een dvd persen is één ding, u wilt misschien ook wel dat uw dvd’s mooi verpakt worden. Maak bij ons een keuze uit verschillende mogelijkheden. We beschikken over een ruim assortiment met dvd verpakkingen en dvd hoezen. Zo vindt u bij ons papieren dvd hoesjes, kartonnen dvd hoesjes, plastic dvd hoesjes, MultiBox JewelBox/JewelCase, Slimline JewelBox en nog veel meer.

Heeft u een opdracht op het gebied van dvd persen en wilt u dit door professionals laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte.