Kies voor dvd dupliceren bij kleinere oplages

Niet iedereen heeft direct een grote oplage nodig bij het maken van een dvd. Heeft uw dvd productie een oplage van minder dan 500 stuks? Kies er dan voor om uw dvd te dupliceren. Zo blijven de kosten laag terwijl u toch de kwaliteit heeft van geperste dvd’s. Onze materialen die we gebruiken zijn van superkwaliteit en zorgen ervoor dat we uw dvd bij het dvd dupliceren voorzien van een haarscherpe bedrukking. Bij dvd duplicatie gebruiken we hoogwaardige zilver/blauw dvd’s. Is uw oplage wel groter dan 500 stuks? Kies er dan voor om uw dvd te laten persen.

dvd-dupliceren

Goedkope dvd duplicatie

Dvd’s dupliceren begint bij ons vanaf een prijs van €2,50 (per stuk en ex btw). Hierbij dient u de rechthebbende te zijn van de dvd waar het om gaat. Gaat het om een dvd met audio, dan kunnen wij ook de aanvraag richting Stemra regelen. Wij doen namelijk nog zo veel meer dan alleen zorgdragen voor uw dvd duplicatie.

De juiste verpakking voor uw dvd

We vinden het belangrijk dat uw dvd op de juiste wijze verpakt wordt en zorgen tevens graag voor bijpassend drukwerk. Het maakt hierbij niet uit hoe groot of hoe klein de oplage van uw dvd is: u kunt ze altijd op allerlei verschillende manieren laten verpakken. U kunt ook kiezen voor een blanco dvd-r met opdruk om later zelf met behulp van een dvd (re)writer data en muziek aan uw dvd-r toevoegen. Al onze mogelijkheden weten? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers.

De beste kwaliteit in dvd dupliceren

Wilt u ook één of meerdere dvd’s laten dupliceren door ons? We maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit en leveren steevast de hoogst mogelijke service. Bovendien zijn onze prijzen altijd laag. Maak gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van dvd’s dupliceren. Neem voor meer informatie contact met ons op.