Vinyl persen in onze vinyl perserij

Vinyl-perserij

De vinylplaat is weer helemaal terug! Net als bij mode komen ook op het gebied van muziek allerlei zaken van vroeger weer terug. Zoals bijvoorbeeld de charme van het geluid van een grammofoonplaat. Ook het gebruik van vinylplaten door allerlei bekende dj’s heeft eraan bijgedragen dat er weer meer en meer platen op vinyl uitkomen. Vinyl persen is natuurlijk een vak apart en u wilt dat uw productie op een professionele manier gerealiseerd wordt. Schakel ons daarom in bij het vinyl persen en verzeker u van een uitstekende service.

Laat bij ons uw vinyl persen

We beschikken over een eigen vinyl perserij waar u uitstekend terecht kunt voor de productie van uw vinylplaten. Wij persen 12” platen in meerdere kleuren en maten die we voorzien van een bijpassende platenhoes. U heeft ook de keuze uit verschillende diktes bij onze vinylplaten. De 12” LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm is de meest gangbare plaat. Er staat per zijde 19 minuten audio op een vinylplaat als u kiest voor een 33 toeren plaat. Bij 45 toeren is het 14 minuten per kant.

Kies uw favoriete kleur bij vinyl persen

De meest gangbare en gebruikte kleur voor een vinylplaat is zwart. Maar wist u dat u ook veel andere kleuren bij ons uit kunt kiezen? Met alle gemak voegen we een leuke mengkleur toe en wordt uw plaat ineens rood, blauw of wit van kleur. Is een afwijkende kleur voor u niet genoeg? Door te kiezen voor een picture disc komt er ook een fullcolour foto op uw plaat te staan. De white label vinyl platen op 125 grams vinyl zijn op dit moment het meest populair. We zijn ook in staat om blanco label vinylplaten inclusief een discohoes met labelgaten te leveren. Ook een polybag binnenhoes is mogelijk bij ons. Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.