Labels, hoesjes en verpakking

Labels-hoesjes-verpakking

U besteedt natuurlijk veel tijd aan het persen van een cd. Er worden nummers geschreven en gecomponeerd en in de studio worden opnames gemaakt en vervolgens afgemixt. Maar daar houdt het echt nog niet mee op. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vormgeving van uw cd hoesje en de uitstraling van de cd zelf? U wilt natuurlijk dat uw geproduceerde schijfje wel opvalt tussen alle muzikale concurrenten. Ook bij het maken van een dvd is het van belang dat ze voorzien worden van de juiste labels, hoesjes en verpakkingen. Maakt u zich hierover in elk geval geen zorgen want wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Gespecialiseerd in het vormgeven van hoesjes voor cd’s en dvd’s

We beschikken over een jarenlange ervaring in onze eigen ontwerpstudio met het vormgeven van de hoesjes van cd’s en dvd’s. We kunnen de gehele vormgeving voor onze rekening nemen, maar u kunt ook gewoon een eigen ontwerp bij ons aanleveren. Behalve de hoes van uw cd of dvd kunnen we ook het schijfje zelf voorzien van een prachtige bedrukking. Standaard bestaat het drukwerk (en daarmee dus ook de vormgeving) uit een bijbehorend boekje en een zogeheten inlaycard.

Vormgeving voor de verpakking van uw schijfjes

Een hoesje of verpakking voor uw cd of dvd is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Denk daarbij niet alleen aan plastic hoesjes of witte cd enveloppen, maar bijvoorbeeld ook aan luxere jewelboxes voor 1 of meerdere exemplaren of een speciale verzamelbox. We zoeken samen met u (op basis van uw voorkeuren en budget) naar de best passende verpakking voor uw dvd of cd.

Wilt u meer weten over de vormgeving van uw cd hoes of dvd productie en wilt u weten wat voor soort verpakking het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.